Yritys

Syke Kotipalvelut Oy on perustettu vuonna 2018 Shilan Ahmadi:n toimesta. Shilanin vankka koulutustausta – hän on Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan maisteri ja sairaanhoitaja – yhdistettynä monipuoliseen työkokemukseen on luonut vahvan perustan yritykselle. Siitä lähtien olemme toimineet kotimaisena sosiaali- ja terveysalan palveluntarjoajana.

Pääkaupungin seudulla tarjoamme laadukkaita palveluita kuten kotisairaanhoitoa, kotihoitoa, lastenhoitoa, omaishoitoa, henkilökohtaisen avun palveluita sekä siivouspalveluita. Koko Suomen laajuisesti olemme erikoistuneet henkilökohtaisen avun palveluihin. Meidän keskiössämme on tarjota parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaalle ja pyrimme olemaan alan paras palveluntarjoaja Suomessa.

Rekrytoimme huolellisesti jokaisen työntekijämme, jotta voimme olla varmoja heidän ammattitaidostaan ja sitoutumisestaan. Vastaamme myös kaikista työnantajan velvoitteista, mukaan lukien sairausloma- ja lomasijaiset.

Syke Kotipalvelut Oy:ssä asiakas on aina keskiössä. Meille on tärkeää, että asiakas saa valita avustajansa, ja määrittää milloin ja missä palvelua tarvitaan. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotta jokainen asiakas voi löytää itselleen sopivimman ratkaisun. Meidän työntekijämme ovat paitsi asiantuntevia, myös sydämellisiä ja helposti lähestyttäviä.

Uskomme avoimeen kommunikointiin ja haluamme, että asiakkaamme voivat ohjata ja johtaa omaa palveluaan. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme tasavertaista ja omannäköistä arkea. Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme!

Työntekijöidemme hyvinvointi on Syke Kotipalvelut Oy:n sydämen asia. Olemme sitoutuneet luomaan työympäristön, joka edistää työntekijöidemme ammatillista ja henkilökohtaista kasvua. Uskomme, että vain tyytyväinen ja motivoitunut henkilökunta voi tarjota parasta mahdollista palvelua.

WhatsApp Image 2023-09-04 at 12.49.07