Syke Kotipalvelut Oy tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkaillemme, jotka liittyvät kotihoitoon ja siivoukseen. Tavoitteenamme on tukea voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä sekä varmistaa, että asiakkaillamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Työntekijämme ovat koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Hoitokäyntien pituus voi vaihdella lyhyistä käynneistä ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi, persiaksi, dariksi, turkiksi ja kurdiksi. Palvelumme soveltuu ikääntyneiden lisäksi myös omaishoitajan sijaisuuksiin, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille sekä sairaudesta tai leikkauksesta toipuville. Teemme yhteistyötä kunnallisen kotihoidon kanssa ja hyväksymme palvelusetelit.

Yksityisasiakkaidemme kotihoidon hinnat vaihtelevat viikonpäivän ja kellonajan mukaan, ellei asiakkaalla ole palveluseteliä. Esitetyt hinnat eivät koske palvelusetelin saaneita asiakkaita. Suosittelemme palvelusetelin saaneita ottamaan suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0401806040.

Syke Kotipalvelun kotihoito on saatavilla Uudenmaan alueella.

 

Valitse oma kuntasi ja ota yhteyttä meihin!