Henkilökohtaisen avun asiakas,

 

Syke Kotipalvelut on kotimainen henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tuottaa sinulle parasta mahdollista henkilökohtaista apua. Hoidamme puolestasi avustajien rekrytoinnin, sairausloma- ja lomasijaiset sekä muut työnantajan velvoitteet.

 

Meillä on ilo tarjota sinulle mahdollisuus valita itse avustajasi ja määritellä, missä ja milloin tarvitset apua. Tarjoamme useita avustajavaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikki avustajamme ovat luotettavia ja helposti lähestyttäviä, joten avustussuhteen alkuvaiheessa on mahdollista luoda vahva molemminpuolinen luottamussuhde uuden avustajan kanssa.

 

Syke Kotipalveluissa uskomme, että asiakas tulee aina ensin. Sinä johdat ja ohjaat omaa avustajaasi, jotta voit elää tasavertaista ja omannäköistä arkea. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä juuri sinua varten!

thumb1

Avustajatilanne on erinomainen. Syke Kotipalvelusta löydät nopeasti alueesi pidetyimmät henkilökohtaiset avustajat.

Henkilökohtaisen avun palveluseteli

Syke Kotipalvelut tarjoaa kattavasti henkilökohtaisen avun palveluita koko Suomen alueella. Meiltä voit hankkia haluamasi palvelun käyttämällä henkilökohtaisen avun palveluseteliä, joka mahdollistaa täysin maksuttomat avustuskäynnit. Palvelumme toteutetaan toiveidesi mukaisesti, ja voit luottaa siihen, että käynnit tapahtuvat sovitusti puolen tunnin tarkkuudella. Paikalliset Aarre Avustajamme ovat valmiina varmistamaan, että palvelumme vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi täysin.

Syke Kotipalveluissa korkea asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja panostamme siihen, että saat juuri sellaista henkilökohtaista apua kuin toivot. Tyytyväisyytemme heijastuu asiakkaidemme kokemuksiin, ja 100% niistä, jotka ovat siirtyneet palveluumme toiselta yritykseltä tai työnantajamallista, ovat kokeneet henkilökohtaisen avun palvelun laadun merkittävästi parantuneen ollessaan Syke Kotipalvelun asiakkaina. Voimme näin ollen vilpittömästi suositella henkilökohtaisia avustajiamme sinulle.

Jos harkitset palvelusetelin hakemista kunnaltasi tai olet miettinyt nykyisen palveluntuottajan vaihtamista, älä epäröi ottaa rohkeasti yhteyttä. Meidän kanssamme voit keskustella luottamuksellisesti, eikä yhteydenotto sido sinua mihinkään. Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa henkilökohtaisen avun asioissa.

Ota askel kohti parempaa henkilökohtaista apua ja ota yhteyttä meihin tänään!