Etsitkö töitä henkilökohtaisena avustajana?
Meillä on tarjolla työpaikkoja ympäri Suomen!

h2-testi

Tule mukaan Syke Kotipalvelulle henkilökohtaiseksi avustajaksi! Meidän avustajamme ovat asiakkaidemme käsinä ja jalkoina, tukena heidän jokapäiväisessä elämässään. Työskentely henkilökohtaisena avustajana antaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja mukavaa työtä ihmisten parissa, jotka tarvitsevat toisen henkilön tukea arjessaan.

Henkilökohtainen apu on tärkeä sosiaalipalvelu niille, jotka eivät vamman tai sairauden vuoksi selviä jokapäiväisistä toimistaan yksin. Henkilökohtainen avustaja auttaa asiakkaita niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. Tehtäviin kuuluu tavallisia arjen askareita, kuten avustaminen kotona, ruoanlaitto, pukeutuminen, harrastukset, kaupassa käynti ja muut päivittäiset toimet. Hoivaa tai hoitotehtäviä ei kuulu avustajan työhön, ja koulutusvaatimuksia ei ole – tärkeintä on oikea asenne ja halu auttaa.

Meillä avustajana voit vaikuttaa siihen, kuinka paljon, milloin ja millä asiakkaalla haluat työskennellä. Me etsimme sinulle sopivat työtehtävät ja asiakkaat perustuen omiin toiveisiisi ja aikatauluihisi. Jos huomaat, että jokin asiakkuus ei ole sinulle sopiva, etsimme sinulle vaihtoehtoisen asiakkuuden.

Haemme jatkuvasti uusia avustajia, joille ihmisten auttaminen on sydämen asia. Tarjoamme palkitsevan työn, jossa pääset aidosti auttamaan toisia ihmisiä. Jos haluat merkityksellisen työpaikan ja olet ihmisläheinen sekä luotettava, täytä työnhakulomake. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten rohkeasti eteenpäin – kerromme mielellämme lisää avustajan töistä Syke Kotipalvelussa.