Omaishoidon palvelut

Omaishoito on tärkeä osa monien perheiden elämää. Se perustuu läheisen hoivaamiseen kotona, kun hän ei kykene selviytymään päivittäisistä toimistaan itsenäisesti sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn vuoksi. Omaishoito voi olla sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa, mutta samalla se on arvokasta ja palkitsevaa.

Mitä omaishoidon palvelulla tarkoitamme?

Syke Kotipalvelut Oy tarjoaa tukea omaishoitajille ja heidän hoidettavilleen. Tavoitteenamme on taata, että jokainen hoidettava saa yksilöllistä ja ammattimaista hoivaa, ja samanaikaisesti omaishoitaja saa tarvittavan levon ja tuen.

Palvelumme kattavat muun muassa:

  • Täydentävä hoito

Voimme tarjota ammattitaitoisia hoitajia tukemaan omaishoitajaa heidän päivittäisissä tehtävissään tai sijaiseksi, kun omaishoitaja tarvitsee taukoa.

  • Neuvonta ja ohjaus

Omaishoitajan tehtävä ei ole aina helppo. Meiltä saat neuvoja ja tukea erilaisiin haasteisiin ja tilanteisiin.

  • Päivittäisten toimien tuki

Autamme hoidettavaa päivittäisissä toiminnoissa, kuten peseytymisessä, ruokailussa ja liikkumisessa, jotta omaishoitaja voi keskittyä muihin tehtäviin.

Omaishoidon palvelumme on suunniteltu tukemaan ja helpottamaan sekä hoidettavan että omaishoitajan arkea. Ymmärrämme sen merkityksen ja vastuun, joka omaishoidossa on, ja pyrimme olemaan luotettava kumppani jokaisessa vaiheessa.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme ja tarjoamaan tietoa ja tukea omaishoidon polulla.