Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Kokeneet, lämpimät ja ammattitaitoiset lastenhoitajamme työskentelevät joustavasti tarpeidenne mukaan, aina vuorokauden ympäri. He huolehtivat lapsestanne ja voivat noutaa lapsen koulusta/päiväkodista tai viedä lapsen harrastuksiin. Voitte myös tilata meiltä lastenhoitajan avuksi esimerkiksi juhliin.

Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito on työnantajan kustantama työsuhde-etu, jonka avulla voitte saada ammattitaitoisen lastenhoitajan hoitamaan sairasta lasta aikuisen tukea tarvitsevana silloin, kun omat vanhemmat ovat töissä tai harrastuksissa. Hoitajamme työskentelevät tarpeen mukaan milloin tahansa. Sairaan lapsen lääkehoidosta vastaa aina lähihoitaja tai sairaanhoitaja.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan palvelusetelillä tai maksusitoumuksella kustantamaa apua, jota tarjotaan perheille arjen sujumisen tueksi esimerkiksi vanhempien sairastumisen vuoksi. Palvelu suunnitellaan aina perheen tarpeiden mukaisesti: lastenhoitajamme ovat joustavasti saatavilla, ja pyrimme tarjoamaan saman hoitajan joka kerta. Hoitajamme ovat luotettavia ja turvallisia alan ammattilaisia.

Lastensuojelun avopalvelut

Tarjoamme kokeneiden ammattilaistemme osaamista kunnan lastensuojelun avopalveluissa. Avopalveluihin kuuluvat perhetyö, kotona tehtävä perhekuntoutus ja ammatillisen tukihenkilön palvelut, joita tarjoamme kunnan lastensuojelun avohuollon asiakkaille.