Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Kokeneet, lämminhenkiset ja ammattitaitoiset lastenhoitajamme työskentelevät joustavasti kaikkina vuorokaudenaikoina tarpeenne mukaan. He huolehtivat lapsestanne, ja voivat hakea lapsen koulusta/ päiväkodista tai viedä lapsen harrastukseen. Voitte myös tilata meiltä lastenhoitajan avuksi esimerkiksi juhliin.

 Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito on työnantajan kustantama työsuhde-etu, jolla saa Syke Kotipalveluista ammattitaitoisen lastenhoitajan hoitamaan aikuisen tukea tarvitsevaa, sairastavaa lasta silloin kun omien vanhempien on mentävä töihin tai harrastuksiin. Hoitajamme työskentelevät tarvittaessa mihin kellonaikaan tahansa. Sairaan lapsen lääkehoidossa vastaa aina lähihoitaja tai sairaanhoitaja.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan palvelusetelillä tai maksusitoumuksella kustantamaa apua, jota tarjotaan kun perheessä tarvitaan käytännön tukea arjen sujumiseen esimerkiksi vanhemman sairastamisen vuoksi. Palvelu suunnitellaan aina perheen tarpeiden mukaiseksi: lastenhoitajamme voivat tulla joustavalla aikataululla ja mahdollisuuksien mukaan käytettävissänne on joka kerta sama hoitaja. Hoitajamme ovat luotettavia ja turvallisia alan ammattilaisia.

Lastensuojelun avopalvelut

Syke Kotipalvelut Oy:n lastensuojelun avopalveluista saa kokeneiden ammattilaistemme osaamisen kunnan lastensuojelun avohuollon asiakkaille. Avohuoltoon kuuluu perhetyön, kotona tehtävän perhekuntoutuksen ja ammatillisen tukihenkilön palvelut.

Muista 40 %:n kotitalousvähennys

Kun lastenhoitopalvelun kustantaa itselleen tai omalle perheenjäsenelleen, voi kotihoidon maksuista tehdä 40 %:n kotitalousvähennyksen verotuksessa. Vähennyksen voi tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Lastenhoidon hinnat

 

Hinta

Vähennys – 40 % *

Arkisin klo 6–18

31,00 €/h

12,40 €/h*

Arkisin klo 18–22

36,00 €/h

14,40 €/h*

Arkisin klo 22–6

41,00 €/h

16,40 €/h*

Lauantaisin

41,00 €/h

16,40 €/h*

Sunnuntaisin

62,00 €/h

24,80 €/h*

* Hinta 40 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen. Kotitalousvähennyksessä on vuosittain 100 euron omavastuu.

Ota meihin yhteyttä

Ja kysy miten voimme auttaa arjessasi.
Soita 0102995500

Tai jätä yhteystietosi,
niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.