Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

no-name-21

01.01.2023 lähtien Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalvelut ovat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallinnassa. Asiakkaidemme kannalta merkittävin muutos on, että Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ottaa jatkossa roolin henkilökohtaisen avun palvelusetelin myöntäjänä ja maksajana kunnan sijasta.

Henkilökohtainen avustaja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

Syke Kotipalvelut tarjoaa henkilökohtaista apua Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

Meillä on vahva työntekijäkunta, johon kuuluu avustajia sekä Vantaalta että Keravalta. Tunnetaan Suomen parhaana henkilökohtaisen avun työpaikkana, ja siksi keskitymme luotettavien avustajien palkkaamiseen ja heidän sitoutumisensa vahvistamiseen.

Meillä on erinomainen työntekijätilanne, ja henkilökohtaisia avustajiamme on saatavilla jokaisessa Satakunnan kunnassa.

Olemme ylpeitä maineestamme Suomen parhaana henkilökohtaisen avun tarjoajana ja panostamme vahvasti luotettaviin henkilökohtaisiin avustajiimme sekä heidän sitoutumiseensa.

Meidän asiakaslupauksemme takaa, että sinä päätät:

  • Kuka sinua auttaa
  • Mitä avustaminen pitää sisällään
  • Milloin apu on tarpeen
  • Missä avustus tapahtuu

Kun olet tehnyt valintasi, otamme ohjat käsiimme. Olemme tukenasi avustajien rekrytoinnissa tai voimme palkata jo tutut avustajasi. Lisäksi vastaamme avustajien sijaistuksista ja muista työnantajan velvollisuuksista. Tehtävämme on varmistaa, että sinulla on elämä, joka näyttää ja tuntuu juuri sinulta onnelliselta ja saumattomalta.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä meihin ja tiedustele palveluistamme tai avustajatilanteestamme Vantaalla ja Keravalla.

Soita numeroon 0401806040 tai lähetä tietosi asiakaslomakkeellamme.

Palvelemme ja opastamme aina mielellämme, ilman sitoutumuksetta.